dilluns, 11 de novembre de 2013

L'Assemblea d'aturats/des de Nou Barris es presenta al Consell de barri de Porta
¿SORPRENDIDO DE LAS INNUMERABLES OFERTAS DE TRABAJO
QUE TE LLEGAN DE LA «0FICINA DE DESEMPLEO»?

¿NERVIOSO PORQUE SE TE ACABA EL SUBSIDIO Y TARDARÁS APROXIMADAMENTE 18 MESES EN COBRAR EL PIRMI, SI TE LO CONCEDEN CLARO?

¿AÚN NO SABES CUAL RECIBO DE CUAL SUMINISTRO VAS A PAGAR ESTE MES? ¿O ESTÁS PENSAND0 DESTINAR ESE DINERO PARA DAR DE COMER A TU FAMILIA?

AQUI HAY ALGO QUE VA MAL, MUY MAL... Y NOSOTR@S SOMOS LAS VÍCTIMAS DE ESTA SITUACIÓN CREADA POR CORRUPTOS GOBERNANTES, PATRONOS Y BANQUEROS...

SE NOS ESTÁ ACABANDO LA PACIENCIA !!!

- - - - - - - - - - -

L'Assemblea d'Aturats i Aturades de Nou Barris
ens reunim
TOTS els DIJOUS a les 17 H.
al Centre Cívic Can Verdaguer (C/Piferrer 94)

Metro: Linia amarilla (Llucmajor)- azul (virrei amat)- roja (Fabra i Puig)
correo: yotubetrabajo9b@gmail.com // facebook:yotube.trabajo

La nostra situació és preocupant, massa preocupant. El fet de caure a l'atur és l'inici d'una cadena fatídica que ens porta a un empitjorament general i accelerat de les nostres condicions de vida (habitatge, alimentació, subministraments bàsics, transport...) que ens porta cap a una situació de pobresa, i en molts casos, d'extrema pobresa.
Som molts i moltes els aturats i aturades a Nou Barris, més de 15.000, i l'Administració, lluny de buscar el benestar de la majoria de la població, han començar salvant els bancs i els grans sous dels directius. Per contra, a major part de la població hem estat abandonats a la nostre sort sense sostre, sense menjar, sense vida....
però si alguna cosa no ens prendran serà la nostre DIGNITAT!!!
Per tot això i més, t'esperem per ORGANITZAR-NOS per trobar treball, LLUITAR contra l'atur i a favor de la dignitat i dels drets fonamentals de les persones i PRESSIONAR a les Administracions perquè ens donin treball o subsidi, però ara !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada