diumenge, 10 de novembre de 2013

L'Ajuntament dóna les claus del solar Pla Buits i traspassa la gestió per 3 anys a l'Avv Porta

Diverses col·lectius del barri gestionaran l'espai

L'Avv de Porta, amb presència de Transforma Porta, signa l'acord a Sant Jaume.

Fruit d'un treball de mesos, el projecte d'horts urbans ha arribat a una nova fita: tenim les claus per 3 anys d'un solar que es destinarà a activitats soci-terapeútiques amb horts i altres recursos.

Aquest passat dijous, dia 7 de novembre, el president de l'Avv Salva TORRES, acompanyat del responsable del col·lectiu "Transforma Porta" Julio Morras, van signar l'acord i recollir les claus en un petit acte protocolari al Saló de Ciutat presidit pel primer tinent d’alcalde Joaquim Forn i el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives.
L'espai situat al c/Piferrer 122 té més de 500m2 dóna pas a una etapa per aconseguir els fruits necessaris de la seva gestió.Les entitats esperen molt d'aquesta feina perquè volen impulsar horts comunitaris, ben gestionats a altres solars buits, fruit de l'esclat de la bombolla immobiliàri. Igualment aquest projecte té per objectiu l'arrelament social al barri i en un moment de crisis social com la que vivim necessitem empentes com aquesta per dinamitzar la vida social i productiva de la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada