dilluns, 27 de gener de 2020

ASSEMBLEA VEÏNAT EDIFICIS ARTA 8-10-12 propietat de MGB Arta Buildings SL


CONVOCA: Associació de Veïns I Veïnes del barri de Porta, Associació pel Lloguer Públic i Assequible, Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu.

Ens adrecem a tot el veïnat que viuen als habitatges del fons inversor d’origen israelí doncs creiem que l'interès del mateix és purament especulatiu i les organitzacions signants no volem que cap persona es vegi forçada per la propietat a abandonar l’habitatge on viu. Volem un barri habitable i un habitatge amb preus assequibles per a les persones i la seva capacitat econòmica. No volem que empreses foranies desnonin la gent del barri.
Recentment un Decret-Llei de la Generalitat de Catalunya obliga als propietaris amb més de 15 habitatges a fer lloguers socials de 7 anys a les famílies.

També hem posat en coneixement de l’Ajuntament de Districte la situació dels edificis i ens demanat obrir una taula de negociació amb la propietat i l’Ajuntament de mitjancer.

Os convocamos a una asamblea para que nos explican sobre problemáticas y nosotros le explicaremos la información y lo que queremos hacer:

DIA: dimarts 28 de gener a 18,30-20 hores
LLOC: Escola d’Adults Madrid // ADREÇA: carrer Deià 32 (interior edificis vermells)

US ESPEREM A TOTHOM!
Si no podeu venir podeu passar també el proper dijous a les 18,30 a l’assemblea de l’Associació a la mateixa seu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada