diumenge, 9 de febrer de 2014

La Regidoria manté l'opacitat sobre el projecte i el pressupost de les obres de la Sóller

És la moda de la Regidoria de Nou Barris:

  • Res per escrit, tot paraules.
  • Cap document comprometedor i fiscalitzable.

Gestió opaca, lluny de mirades escrutadores.

La 1ª fase de les obres d'adequació dels baixos de la Sóller ja s'acaben. Després de nombroses demandes, i amb les obres finalitzades, el Conseller tècnic de l'Ajuntament de Districte ha acabat enviant a les entitats uns plànols on consta l'estructura dels baixos de la Sóller.
Punt i final !!!

Primer, la consellera de barri, Rosa Vallcaneres, va explicar al Consell de barri de Porta del mes d'octubre que a les obres s'havien estalviat diners. I ara sembla que s'han gastat 60.000€ més. Ni abans ni ara coneixem un pressupost del cost teòric i real de les obres per escrit.
Mai cap administració havia arribat tant lluny en la opacitat de les obres en un moment que tota la classe política està sota sospita.

El barri desconeix el significat de la paraula
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

La frase preferida per l'equip de Govern és la de PROCÉS PARTICIPATIU. Però els ciutadans desconeixem el seu significat doncs mai hem conegut els seus suposats beneficis. I continuem sense rebre cap documentació en paper ni de les obres, ni plànols, ni la memòria tècnica, ni pressupost, etc. Només paraules.
Les entitats no hem participat en res del que s'ha dissenyat ni fet. Procedir així no és sinònim de treballar conjuntament!!
Les obres de la Sóller mai van ser un objectiu de l'equip de Govern de la Regidora Irma Rognoni ni de l'ex-gerent sr. Altamirano que les va menystenir fins el final del seu mandat. Només la mobilització del barri, la visita de l'alcalde Trias i l'aprovació dels partits a Plenari del Districte van empènyer la remodelació.
El menyspreu per l'opinió d'aquells que han de fer servir aquest espai en el futur ha estat palesa fins al final. Les entitats del barri mai han estat consultades ni han rebut documentació alguna. Tot cuinat als despatxos dels arquitectes on molts cops els dissenys no responen a les veritables necessitats. Ara si als baixos de la Sóller els manca algun servei, espai, etc ja no tindrà solució perquè tot està ja fet i beneït.

El barri espera una reunió per negociar la gestió des de fa 2 mesos

La desgana en com la Regidoria porta el cas ha fet que amb les obres acabades no han fet cap reunió amb les entitats del barri per discutir com es gestionarà l'espai dels baixos de la Sóller .... tot en detriment de la vida cultural i social de Porta..... ni procés participatiu ni treball conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada