dilluns, 18 de maig de 2020

L'Avv de Porta continua treballant la solidaritat entre el veïnat davant la greu crisi que patim


A la darrera reunió de l’AVV del passat 5 de maig es va acordar seguir donant suport a la xarxa que atén a les persones amb necessitats bàsiques. En aquesta línia d’actuació, l’AVV conjuntament amb la xarxa ha establert complicitats amb els petits comerços de proximitat del barri, demanant-los un petit espai als seus establiments per deixar les caixes de solidaritat i recollir les aportacions de les veïnes i veïns del barri.
S’incorporen a les tasques de solidaritat alimentàries els horts de Maladeta, donant tots els excedents de verdures. També s’està treballant per arribar a acords amb diferents entitats agrícoles per poder crear cistelles verdes i distribuir-les a les persones que estiguin en situació d’emergència.
Divendres passat l’AVV va organitzar un concert telemàtic amb l’actuació del cantautor del barri Pauete Acaracan. Amb aquest concert es va donar a conèixer la recollida de fons per la xarxa i el treball que aquesta està realitzant.
Des de l’AVV també estem donant suport a l’associació 500 x 20 amb totes les iniciatives i treballs que atenen a les persones que pateixen dificultats per poder seguir a la seva llar habitual.

L’AVV vol agrair l’esforç i el compromís de les voluntàries per poder arribar i donar suport a les persones més necessitades.
  • Si tens alguna necessitat i no pots sortir de casa o necessites:
  • anar a comprar aliments o productes d’higiene
  • recollir medicaments de la farmàcia.
  • atendre una persona gran o amb dependència que viu sola
  • cuidar dels teus fills /es perquè vas a la feina.
  • altres coses on et podem ajudar, consulta’ns

Cap comentari:

Publica un comentari