dilluns, 20 d’abril de 2020

Cal un projecte de pressupostos SOCIALS a l'Ajuntament i la Generalitat a l'altura de les necessitats socials


DAVANT L'INMINENT APROVACIÓ PRESSUPOSTOS de la GENERALITAT

La crisis del coronavirus està posant en qüestió el model social, econòmic i polític de l’estat espanyol i per tant de Catalunya. La situació de crisi sanitària posa als sectors dels treballadors i les capes socials més vulnerables de la societat en una situació de precarietat absoluta a l’actualitat i al futur immediat.

Centenars de famílies ja fan cua als Serveis Socials i als Bancs d’Aliments esperant menjar. Al 2007 va ser la pèrdua de la feina i l’habitatge. Ara és pitjor, hi ha gent que s’ha quedat sense res, cap entrada econòmica. L’atur, la impossibilitat d’exercir l’economia submergida (cures i neteja a les llars, drapaires, etc) fan que aquests ciutadans no tinguin el més necessari per a poder viure, menjar, higiene personal, pagament d’hipoteques i lloguers, etc. Això fa més necessari que mai que les institucions en general, però en aquest cas la Generalitat, atengui la situació a través dels pressuposts 2020 que estan a punt d’aprovar-se.

Pensem que cal dotar les partides que incorporen l’assistència social i l’atenció a les persones dels recursos necessaris per frenar la situació de precarietat a la qual estan exposats.

Es per tot això que us demanem que aquests pressupostos siguin un mur de protecció social a les persones més vulnerables del nostre país.

Ens adherim al Comunicat de Marea de Mareas sobre "el proyecto de presuspuesto de Catalunya está obsoleto, necesitamos otro a la altura de las necesidades sociales de la ciudadanía"

No acceptarem cap retallada més!

Estem a la vostra disposició.

Associació de veïns i veïnes de Porta1 comentari:

  1. Estoy de acuerdo con la campaña, no con la forma de adhesion, por higiene democratica.
    Me gustaria que documentos no discutidos en Junta de AV, si se envian a terceros sea a titulo personal.
    Solo los aprobados en Junta se firmen como A.V. Porta.
    Salut

    ResponSuprimeix