dilluns, 26 de març de 2018

Missatge al PP per la seva marcada de xapa durant la calçotada


Companys de l'Avv Porta al costat dels horts de Maladeta

Des de l'Associació de Veïnes i Veïns de Porta ens decep haver vist que, arran de la ben entesa d'alguns dels nostres integrants i dels vostres militants del partit, s'hagi participat en les activitats que organitzem al barri per després fer propaganda del partit. Us recordem que a la calçotada hi va haver gent de molts altres partits que no s'han publicitat a partir de l'acte. Per aquest motiu, us demanem que no torneu a participar de les nostres activitats si és per penjar una foto exposant el suport que dóna el PP als moviments veïnals.
També, en relació a la moció que vàreu presentar al Ple de la setmana passada, ens descol·loca el fet de proposar una taula quan, a parer nostre, aquesta no és una demanda que se us hagi platejat. De nou, si voleu fer coses que tinguin el suport de les bases del barri, s'han de fer comptant amb la participació d'aquestes -més enllà d'haver fet una reunió amb una persona determinada. Ens hauria agradat que, abans de presentar res al plenari, s'hagués comptat amb la voluntat de l'entitat.
Per tots aquests motius, us demanem que no torneu a publicitar-vos a partir d'actes de les entitats del barri i que, alhora, si es vol realitzar qualsevol acció que pretén vincular-se a qualsevol a una demanda del barri, es compti amb el mateix barri.
Esperem que modifiqueu la publicació que vàreu realitzar un cop acabada la calçotada per esclarir que, igual que vosaltres vàreu ser-hi, també ho van fer moltes altres veïnes que formen part d'altres partits i que no es van posar el pin, ja que venien com a veïns i veïnes,no com a partit.
Salutacions cordials,
Junta de l'Associació de Veïnes i Veïns de Porta

Cap comentari:

Publica un comentari