dissabte, 24 de març de 2018

Carta als Partits per la moció al Ple de Districte que va fer el PP
Companys i companyes representants dels partits polítics a l’Ajuntament de Barcelona (Barcelona en Comú, ERC, CUP, Grup Municipal Demòcrata, Ciutadans, PSC i PP),
Al darrer plenari del Districte (13/3/2018) el Partit Popular va presentar una proposta d’acord sobre els horts del carrer Maladeta. Van exposar que es van reunir amb l’Associació de Veïns del Barri de Porta, però és cert que en aquesta reunió no es va arribar a cap acord sobre el contingut de la proposta que s’ha presentat.
Aquest és un tema que el veïnat i L’Associació de Veïnes i Veïns de Porta venim reivindicant des de fa molts anys, justament per poder transformar un espai privat i en desús en un espai públic i amb vocació d’esdevenir un espai d’interacció comunitària. L’Associació sempre ens hem caracteritzat per mantenir relacions cordials amb les diferents forces polítiques de Nou Barris, sobretot a l’hora de tractar tots aquells temes que afecten al veïnat del barri de Porta i del mateix districte de Nou Barris.
Des de l’Associació de Veïnes i Veïns de Porta volem deixar clar que la proposta d’acord presentada pel PP en referència al carrer Maladeta no és fruit de cap acord. També, volem fer constar que no estem d’acord amb el contingut de la proposta que s’ha fet, ja que no creiem que la creació d’una taula on trobar-nos amb la propietat i les diferents forces polítiques interessades sigui la fórmula més operativa per assolir el nostre objectiu: alliberar un espai de l’especulació immobiliària.
Des de l’entitat seguirem treballant amb el conjunt del veïnat del barri amb l’objectiu de recuperar aquests espais del carrer Maladeta (solars on ara es troben els horts) per convertir-lo en equipaments per l’escola Esplai i en una zona verda que constitueixi una possible rambla a Porta.
Rebeu una cordial salutació,
Associació de Veïnes i Veïns de Porta
(Barcelona, 21 de març de 2018)

Cap comentari:

Publica un comentari