dissabte, 25 de novembre de 2017

12a Jornada de Treball a Porta'm a l'Hort ... us esperem

De la casualitat en neix l’harmonia, i és que casualment, celebrarem la propera jornada de treball un dia especial.

El DISSABTE 25 DE NOVEMBRE tornem a obrir l’espai - Porta'm a l'Hort - durant tot el dia amb una programació vinculada al manteniment i sostenibilitat del projecte, així com en la cura de les relacions entre les persones que en formem o en volem formar part.

Estem en procés d’un canvi d’imatge de l’hort per la qual cosa necessitarem mans (com també caps i cors), però paral·lelament, no ens podem oblidar dels nous cultius i el manteniment d’un recurs tan valuós com és el compost, per això, organitzarem una formació sobre compostatge a mig matí amb el suport de membres de Can Valent.

Tenim l’aniversari al caure, i mil propostes que se’ns obren a les portes d’un nou any, així que després de la formació, encetarem l’espai d’assemblea per tancar acords i plantejar el proper mes.

Porteu roba còmoda que es pugui embrutar i guants de jardineria (si en teniu), la resta d'eines les posem naltros!

Dinarem plegades a sota la pérgola amb menjar “de traje” i per compartir. Amb tot plegat aprofitarem per conèixer-nos i agafar forces per a la tarda.

Agrairíem que ens ajudéssiu a fer difusió de la jornada a través de les xarxes socials.

Recordem que cada dimarts a la tarda (de 16h a 18h), obrim l'espai per anar-lo treballant i hi sou totes més que benvingudes!

Així doncs, ens veiem dissabte 25 de novembre a les 10 del matí ben carregades de ganes de canviar el món, des d’una perspectiva de gènere i agroecològica!


Salut i força!

Cap comentari:

Publica un comentari