dimarts, 9 de maig de 2017

RAMBLA I HORTS URBANS: intervenció de Avv.Porta a Audiència Pública del districte de Nou Barris

 La companya Àngels va intervenir en nom del tot el veïnat.

LA RAMBLA DE PORTA ÉS EL QUE IMPORTA

Els Veïns del C/ Maladeta i de l' Associació de Veïns no volem la construcció de més pisos al C/ Maladeta perquè volem una Rambla Verda -  LA RAMBLA DE PORTA.

Els veïns, casi tots jubilats, van ocupar aquests solars inservibles ja fa quasi 10 anys per a convertir-los en Horts, en terra plena de vida, jardins comestibles, zona verd i zona de convivència veïnal.

Aquests Horts, que són importants per al veïnat, no són un fi en si mateixos, son una TRINXERA CONTRA LA CONSTRUCCIÓ DE PISOS i la especulació immobiliari.

A nou Barris no es necessiten més habitatges. Es millor aprofundir en la política de pisos buits propietat dels Bancs (el més alt de la ciutat el 23 % del total ) i en la creació de zones i espais Verds.

La PLAÇA SÓLLER DEL 2020 plena d'arbrat i la RAMBLA DE MALADETA com zona verda i zona de convivència ciutadana son el camí per a millorar la ciutat en una zona del barri molt degradada fa anys.

Aquest EIX SOLLER-MALADETA és una part del CORREDOR VERD COLLSEROLA-FORUM descrit fa anys per l' Ajuntament en el Document "Pla del Verd i de la Biodiversitat de Barcelona 2020" dintre de L' Agenda 21. En el Punt 3: Quin Verd i quina Biodiversitat volem 3.1 Corredors Verds:" El conjunt de corredors forma una xarxa verda funcional connectada amb els espais naturals perifèrics, una veritable infraestructura ecològica dins la ciutat, multiplica els beneficis ambientals i socials. En aquest sentit, els corredors verds urbans tenen també un paper estratègic en l’assoliment d’una ciutat saludable. "

Corredor collserola-forum:http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/Pla%20del%20verd%20i%20de%20la%20biodiversitat%20de%20Barcelona%202020.pdf

Demanem a l' Ajuntament:

LA REQUALIFICACIÓ DELS SOLARS DE MALADETA O LA DECLARACIÓ D' INTERÉS MUNICIPAL per NO CONSTRUÏR PISOS I CONVERTIRLA EN RAMBLA VERDA
Demanem a tots els Partits Polítics EL RECOLÇAMENT A AQUESTA RAMBLA VERDA PER A MODIFICAR EL PLÀ GENERAL METROPOLITÀ

Els veïns diem:

L' IMPORTANT ES LA RAMBLA
NO VOLEM MÉS CIMENT!
MÉS ESPAIS VERDS I MENYS TOTXOS!
MÉS ARBRES I MENYS GRUES!
MÉS NATURA I MENYS CONTAMINACIÓ.
Volem que els Constructors i L' Ajuntament sàpiga que:

ESTEM PREPARATS PER UN POSIBLE DESALLOTJAMENT!

Cap comentari:

Publica un comentari