divendres, 29 d’abril de 2016

Per a la remodelació de la plaça Sóller es necessita la implicació de tots i totes!

La remodelació de la Sóller necessita la seva aportació!!

El passat 9 d’Abril es va tancar el procés participatiu per l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal i de Districte, els anomenats PAD PAM de Barcelona. A tota la ciutat es van comptabilitzar 10.731 propostes, 9.000 per part de la ciutadania i 1.300 per part de l’ajuntament. Un model que busca escoltar i apoderar al ciutadà sobre el desenvolupament de la nostre ciutat.

No obstant a Nou Barris no podem estar gaire contents ja que només hi contem 443, aproximadament el 4% de les propostes municipals. El districte amb menys participació de tota Barcelona. El gran repte que es troben els governs en el segle XXI és la gestió de dades extretes en processos participatius com el de Decidim Barcelona.
No sabem si aquesta baixa participació a 9Barris pot ajudar a facilitar la propera fase d’aquest procés on s’haurà d’estudiar les propostes tenint en compte la viabilitat temporal, pressupostària i tècnica. La resposta la trobarem a l’estiu on el municipi treballarà per l’elaboració d’un document definitiu que es presentarà al consell municipal de Juliol.
Pel que fa al nostre barri s’han plantejat diverses propostes en la que destaca la remodelació de la plaça Sóller. Una plaça Sóller que esdevingui el cor simbòlic del nostre barri on poder generar activitats per a tots els veïns i veïnes. Per aquest motiu serà necessari la participació del nostre barri sobre el disseny futur de la plaça i executar-ne la remodelació.

Cap comentari:

Publica un comentari