dimecres, 16 de març de 2016

dissabte 2 abril Ruta Pam a Pam pel barri de Porta

Pam a Pam és un projecte que estem impulsant entre SETEM Catalunya i la XES (Xarxa d'Economia Solidària), amb el qual volem visibilitzar les iniciatives d'economia social i solidària que existeixen arreu de Catalunya. Per tal de fer-ho, hem elaborat un qüestionari de 15 criteris, que són els que creiem que defineixen l'ESS, i comptem amb persones voluntàries i formades que entrevisten les iniciatives, seguint el qüestionari de criteris, i que en el cas que compleixin la meitat dels criteris +1, entren a formar part de la web www.pamapam.org. A més a més de registrar si compleixen els criteris o no, puntuem el grau de cumpliment de cada un d'aquests criteris, per fer visible les iniciatives que han treballat més un àmbit i el que no han prioritzat tant.

A banda d'aquesta pàgina web, fem activitats per visibilitzar als carrers, el que tenim a la web. En aquest sentit, organitzem les Rutes de Pam a Pam, que consisteixen en què anem a un barri concret de Barcelona (també n'hem organitzat fora de Barcelona, però últimament no tenim capacitat per a això) i visitem unes 4 o 5 iniciatives diverses que hi hagi a Pam a Pam en aquest barri.

Ens agradaria molt poder organitzar la propera Ruta de Pam a Pam al barri de Porta, i ens agradaria organitzar-ho la setmana abans del Mercat Importa d'abril, per tal de promoure la participació al mercat i formar en economia social i solidària -ESS- les entitats que estan impulsant el Mercat Importa.
La proposta en la que podeu participar és:

DISSABTE 2 D'ABRIL DE 2016

10-12h Ateneu La Bòbila

- Formació per a noves xinxetes: Formació adreçada a aquelles persones / entitats que tinguin ganes de poder participar al projecte Pam a Pam, fent entrevistes al seu barri / poble / ciutat per tal d'incloure iniciatives al mapa Pam a Pam.

Ja comptem amb persones a l'espera de ser convocades per a aquesta formació, a la vegada que convidarem a totes les persones i entitats del barri de Porta interessades, en participar-hi.
Impartirem la formació l'equip de Pam a Pam i farem inscripció prèvia.

- Formació per a persones que fa temps que participen a Pam a Pam, per fer una borsa de xerraires per a poder assumir les presentacions / xerrades a les que ens conviden entre més persones que participen del projecte. Aquesta formació serà de caràcter intern.

12h-14.30h Ruta de Pam a Pam

Ruta oberta a totes les persones que vulguin (que participen a Pam a Pam, o que no hi participen). Farem materials de difusió i inscripció prèvia. Ho fem des de Pam a Pam, però ho difonem entre Pam a Pam i Transforma Porta.
Punts que ens agradaria incloure a la ruta:

- Ateneu la Bòbila (i assemblea d'aturades)
- Iaia Mercè
- Personal Books
- Porta'm a l'hort (i Col·ectiu Sopa de pedra)


Acabem fent dinar popular a 'Porta'm a l'hort'. Farem inscripció prèvia a l'Ateneu

Cap comentari:

Publica un comentari