dijous, 19 de febrer de 2015

Volem una rambla verda a Porta, ni totxo ni bombolla immobiliària!

Nuñez i Navarro: no volem ni totxo ni bombolla immobiliària!


El veïnat dels horts espontanis del carrer Maladeta i l'Avv de Porta va celebrar el passat diumenge 15 de febrer a una botifarrada i xoriçada popular.
Prèviament es va convidar als partits del Districte a donar suport a la iniciativa posant pancartes de suport o amb un recolzament escrit o presencial.


Respostes dels partits.

Els partits van respondre de manera diferent a la reivindicació de l'espai. D'una banda, CiU i PSC no han respòs a la invitació formal enviada per correo electrònic, esperarem doncs al seu posicionament al Ple de Districte per saber que en pensen. D'altra banda PP va excusar-se de posar pancarta i argumentant que no és el seu estil però el conseller va assistir Paco López a la festeta, però no tenim constància escrita del suport a reivindicacions veïnals. Barcelona en comú va excusar-se però està preparant una resolució en aquest sentit al proper Consell de Districte i ha afirmat el seu suport a la reivindicació veïnal.
Finalment la CUP també va donar suport a les demandes i va penjar al dia següent 3 pancartes. Inexplicablement la Guàrdia Urbana les va treure a les poques hores. No entenem quin mal feien i esperem no caiguin multes aplicant la famosa Normativa Incívica. Com que no va donar ni temps a veure-les, les enganxem aqui per recordar-les.Cap comentari:

Publica un comentari