dimecres, 7 de gener de 2015

recollida de joguines i cavalcada de reis a Porta

El Grup Escolta de Porta amb les entitats Porta Cultural, l'Asc. de Veïnes i Veïns amb el suport de Asc, 500x20 han preparat aquests esdeveniments i fites per a la mainada del barri.

El primer Nadal al barri de Porta.


Aquest Nadal hem fet el possible per gaudir de la festa nadalenca sense oblidar el nostre màxim objectiu "deixar el món millor de com l'hem trobat".

Vàrem començar al 2014 amb la recollida de joguines. Un gran èxit! Tot el barri va ajudar aportant joguines de segona mà a les nostres paradetes que vam posar durant tres dies. Un cop revisades les joguines,pentinades les nines i posades les piles on calien, el dia 4 varem repartir-les a les famílies de l'Associació 500x20.


Al 2015 Porta Cultural ens ha convidat a participar de la cavalcada de Reis de Nou barris. Els llobatons a la carrossa i la resta de comparsa. Milers de persones ens van veure passar pels carrers de Nou Barris, acompanyant als tres Reis Mags.

Quin gran Nadal. Des del cau volem agrair a 500x20, Porta cultural i l'AVV de Porta per confiar en nosaltres i en les nostres capacitats per treballar pel Nadal del barri. Esperem que sigui el primer de molts Nadals, moltes gràcies a tothom.
Grup Escolta de Porta

Cap comentari:

Publica un comentari