divendres, 4 de juliol de 2014

Trias visita Can Verdaguer, Porta'm a l'Hort i inaugura l'Espai Comunitari Porta

 Xavier TRIAS visita el nostre barri i ofereix diàleg a les entitatsLa visita i inauguració es va fer el passat divendres 27 de juny. Xavier Trias estava acompanyat d'Irma Rognoni, Regidora de Nou Barris, membres de l'equip de Govern, gent de les entitats del barri i curiosos.
En primer lloc va visitar el centre cívic Can Verdaguer, després va visitar el projecte d'horts comunitaris. A Porta'm a l'Hort se'l va explicar el projecte i va rebre un tomàquet ecològic d'obsequi.
Finalment va inaugurar l'Espai Comunitari Porta on va ser rebut per dos grans pancartes fetes per la gent del barri recordant que Nou Barris té la xacra dels desnonaments diaris i que volem convertir els baixos de la Sóller en l'Ateneu la Bòbila.
A la mateixa plaça es va discutir la millor manera de regenerar l'espai amb la participació del veïnat i les entitats.Segons BTV la intervenció entorn els baixos de la Sóller seria:
A partir d’ara, caldrà dur a terme una segona fase d’intervenció en l’espai adjacent com a ampliació i complement del que ara posem en marxa. Aquesta segona fase inclou dos projectes. D’una banda, totes les tasques de impermeabilització del forjat amb una dotació de 130.000 euros. De l’altra, el condicionament interior d’aquesta part del local que falta per millorar, amb una dotació estimada d’uns 270.000 euros, i que es treballarà de forma conjunta amb les entitats. La previsió és que aquestes obres estiguin finalitzades a principis del 2015.
Per dur a terme aquestes actuacions, s’ha constituït una comissió de treball per definir, estudiar i plantejar els futurs projectes a encabir en aquest espai i també per definir el model de gestió. A més, també es treballarà per fer un procés de participació per valorar i estudiar aquests possibles usos per tal de poder optimitzar les inversions i maximitzar-les i aconseguir una millor dinamització i utilització de l’espai. Aquest serà un procés obert a tots els veïns i que permetrà definir els requeriments per a un futur projecte de transformació de la plaça.
. . . . . . . . . . .

Links amb notes de premsa i flickr de Trias:

https://www.flickr.com/photos/xaviertrias/14335671718/in/photostream/
http://premsa.bcn.cat/2014/06/27/obre-les-portes-el-nou-espai-comunitari-porta-soller-al-districte-de-nou-barris/

Cap comentari:

Publica un comentari