dissabte, 10 de maig de 2014

Una nova entitat al barri pels petits: L’Agrupament Scout Creu del Sud

L’Agrupament Scout Creu del Sud- Barri de Porta vàrem néixer al 2012 al barri de poble nou de mans d’un grup de educadors amb més de 10 anys d’experiència en el món del lleure. Ara ja fa uns mesos que ens hem traslladat al barri de Porta, estem ven a prop de la plaça Soller. De moment som un grup petit però amb una voluntat ferma de créixer. Entenem que per funcionar i establir-nos al barri, ens cal implicar-nos en aquest i participar dels seus espais i activitats sempre que puguem aportant el nostre gra de sorra. Volem formar part d’un teixit associatiu que ens permeti una major implicació amb el barri i les seves veïnes i veïns.

Alhora de treballar prenem l’escoltisme com una eina que permet formar persones compromeses, a través del contacte amb la natura, el servei, els jocs i tota la resta d’aventures que proposem als participants de les activitats. L’escoltisme és un model educatiu que treballa amb infants des dels 6 anys fins a joves de 21, dividits en grups segons les edats i les seves inquietuds individuals.

Per tant proposem un munt d’activitats diverses per tal d’aconseguir un aprenentatge a través de l’acció, de manera que els infants i joves puguin desenvolupar tot el seu potencial. Per oferir tot això contem amb monitors i directors de lleure titulats, voluntaris i amb un munt d’anys d’experiència.

Segur que amb nosaltres viuràs un munt d’experiències emocionants i inoblidables. Us convidem a passar una tarda de dissabte amb nosaltres i pels que tinguin ganes de més oferim excursions mensuals, campaments d’estiu i setmana santa i un munt de coses més. 

FES-TE ESCOLTA – FES BARRI


Pots contactar amb nosaltres:
Estem all carrer de l’estudiant nº26.
Telèfon: 662212745
Mail: scoutcds@gmail.com
http://agrupamentscoutcds.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada