diumenge, 20 d’octubre de 2013

Josep Pamies a ASiA (barri PORTA), Dilluns 28/10, 21hs

 Una Dolça Revolució

Joep Pamies Xerrada
Ens parlará de  temes relacionats amb alimentació i salut, proporcionant experiències en aquests camps, basat en el principi dHipòcrates, el pare de la medicina, “que el menjar sigui teva Medicina i medicina el teu aliment”. Sense oblidarse d’altres qüestions per l’indispensable, com les  ambientals, socials i polítics.
És part d’una petita empresa familiar “Pamies Horticoles S.L.” de Balaguer, dedicada a la producció acurada de verdures per al consum humà en les tècniques tradicionals i respecte al medi ambient, recuperant per a noves amanides, herbes silvestres, impròpiament anomenats “males herbes” per l’agricultura industrial i química dels últims temps.
És reconegut per la seva lluita a favor de la introducció de la Stevia Rebaudiana a Espanya, un veritable tresor per a persones amb diabetis, hipertensió, colesterol, triglicèrids, ansietat, obesitat, etc., amb totes les dificultats que són imaginables, des d’una administració que no importa el patiment de la gent ni el saqueig del pressupost de salut de la indústria farmacèutica.
Us esperem:

Dilluns 28/10 a les 21Hs. al nostre local c/Emili Roca 52 Barcelona

<M< Virrei Amat, <M> Fabra i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari