diumenge, 8 de setembre de 2013

Ple històric a la Sóller amb "Porta'm a l'Hort"

Mercat, circ, xerrades, paradetes, música van permetre una fita per a les entitats del barri.

La Festa solidària omple de gom a gom la Sóller.

La festa va ser organitzada amb l'ànim de recaptar fons per al projecte d'horts terapèutics al solar del carrer Piferrer 122.
Aquest projecte va ser aprovat per l'Ajuntament dins el Pla Buits: solars municipals que no feien cap servei.
Aquest 27 de juliol més d'un centenar de persones van participar preparant la festa entre paradistes, artistes, voluntaris i activistes de les entitats. La plaça es va omplir de gent, sobre tot a la tarda, en un esforç que va permetre conquerir un somni esperat des de feia anys pel barri.
La calor sufocant va fer banyar-se a més d'un i es va convertir amb una delícia de petits i grans.


El Flea Market no fa calaix

Els paradistes d'aquest mercat ambulant multitudinari van participar amb suor i ganes solidàriament però les vendes no van acompanyar.
Tot i així, sense la seva presència la festa mai hagués estat el  mateix.

L'escola Internacional de circ omple la tarda.

Varies escoles de circ que van està treballant aquest juliol els seus números amb artistes joves vinguts d'arreu de països europeus van demostrar els seus aprenentatges a més d'un miler de persones que es van congregar a la tarda quan la calor ja amainava. L'activitat va ser una col·laboració de l'Ateneu Popular de Nou Barris i la seva escola de circ.

L'Associació Salut i Agroecologia va fer xerrades tot el matí.

Asia va organitzar xerrades amb pagesos que porten productes ecològics al barri per a famílies ajudant al comerç de proximitat

Diverses entitats del barri van muntar paradetes amb les seves activitat.

L'Associació de Veïns i Veïnes de Porta, l'Associació 500x20, l'Assemblea Nacional Catalana, el Alzamora Club de Futbol, el Casal Tres Voltes Rebel, el grup de dones de Porta, etc ...van estar tot el dia presents a la zona arbrada on no feia tanta calor reben e informant de les seves activitats al veïnat que tafanejava.

I a la tarda-nit música...

La Sóller es va omplir a la tarda de música de cantautors i a la nit va rebre la música de Dj's i de grups de música jove.

Cap comentari:

Publica un comentari