diumenge, 21 de juliol de 2013

27-J PORTA’M A L’HORT- Festa solidaria pel Jardi socio-terapèutic de c/Piferrer 122

PORTA’M A L’HORT

Festa d’Estiu del 27 de Juliol a la Plaça Sóller


La festa d’estiu a la plaça Sóller gira entorn al consum responsable i la qualitat de vida. Aquesta comptarà amb activitats per a grans i petits, tals com: concerts, xerrades, activitats infantils i mercat de 2ª mà. Ens proposem demostrar que hi han alternatives viables a la societat de consum i a l’actual crisis mundial; convertint així la plaça Sóller en un punt de trobada per establir lligams entre els veïns de la ciutat de Barcelona, promovent el respecte pel medi ambient i socialment responsable.

La festa servirà per desenvolupar el projecte situat al solar Piferrer 122. L’espai, que a dia d’avui no té cap ús, formarà part de la xarxa d’espais lliures verds a l’extrem nord de Barcelona. Amb l’objectiu que aquests serveixi com a eina transformadora pel barri i el resta de veïnes i veïns.
Obrint “la porta” a la realització d’un projecte que promogui: el tractament terapèutic de persones amb problemàtiques psicològiques i la regeneració del teixit social, mitjançant la jardineria i les noves relacions de proximitat que sorgiran en aquest procés d’apropiació de l’espai públic urbà.

Per aconseguir els nostres objectius marcats creiem que aquesta festa d’estiu servirà com a punt d’inici del projecte del Solar Piferrer 122 i comptarà amb la col·laboració més amplia possible. Per aquest motiu les entitats del barri i de la resta de Barcelona estan implicades, donant suport a la festa i al futur solar d’horts terapèutics de Porta.


El projecte engegat sota el paragües de la nostra Associació i del Projecte Transforma-Porta necessita el teu suport, el de tot el veïnat i de totes les entitats del barri. Us convidem a gaudir, muntar paradetes i trastejar en el mercat de segona mà ambulat "flea market" més gran de Barcelona.

Amb el suport de Flea Market, Ateneu Popular de Nou Barris, Associació Salut i Agroecologia (Asia), Centre Cívic Can Verdaguer, Associació Joves Nou Barris Sud, Arquitectos Tècnicos sin Fronteras,  Aperdis, A viva veu, Grow in Pallet, Portal de Juegos, Heron City , Ajuntament de Districte de Nou Barri.

Cap comentari:

Publica un comentari