diumenge, 14 d’abril de 2013

La Fundació Privada Marcet nega per dos cops campus gratüit per a la canalla de Porta

-->

Fundació MARCET, nou gestor del Camp Futbol Porta, especula amb l'equipament públic

Nega un Campus gratuït per la canalla del barri al AlzamoraCF a Setmana Santa

I ara acaba de negar-ne un altra a l'estiu


El passat 25 de gener del 2013 el Alsamora C.F., anterior gestor durant mig segle, va demanar a la multinacional de futbol Marcet, poder usar el camp de futlbol els dies de Setmana Santa per fer un campus gratüit per joves del barri de Porta durant 4 dies tot el mati.
El 18 de gener el president del Alsamora, sr. Carlos VALENCIA va rebre una negativa absoluta per resposta. Després de queixes repetides davant el gerent de l'Ajuntament de Districte, aquest va aconseguir una petita almoïna de la Fundació Privada Marcet.
La Fundació Marcet va aconseguir la gestió d'aquest equipament municipal en un concurs amb tota mena d'irregularitats que molts creuen va ser possible perf una mà negre que va modificar en últim extrem les puntuacions. El resultat final va ser que AlzamoraCF va perdre la gestió després de 50 anys al barri on va nèixer.
El bloqueig sistemàtic de la tasca esportiva del Alzamora CF, per part de Marcet, no pot tenir un altre objectiu que destruir-lo i quedar-se amb la clientela per cobrar preus més elevats un cop eliminada la competència.
L'Ajuntament del Districte va aconseguir que la citada Fundació privada només acceptés 3 dies i a les 9 de la nit. Tot una mostra de despreci cap a les families humils que vivim al barri. Però també un despreci als horaris de vida de la gent pretenen deixar el campus a les 9 de la nit.La Junta del AlzamoraCF. Es va negar a acceptar aquestes condicions i el campus no es va fer. Ara denuncien a la revista del barri que els horaris de mati eren per permetre que mentre els pares treballaven els nens estaven entretinguts i fent esport de manera gratuïta. La demostració més palpable que aquesta mena de fundacions privades no tenen cap interès social va ser que les portes del camp van estar tancades tota la setmana santa.
La Fundació Marcet no va fer cap mena d'activitats El que és més greu és que a més l'Ajuntament s'ho permeti. Ho potser hi ha darrera la mà negra.
Hem d'unir totes les forces del barri i del Districte perquè la Fundació Privada Marcet no gestioni cap equipament municipal
Aquest estiu el AlzamoraCF té ja homologat per l'AJuntament un campus de 3 setmanes al juny y dos al juliol. Esperem que la Fundació Privada Marcet no posi ja més trabes.

El Alzamora acaba d'informar que el campus d'estiu també ha estat denegat per la Fundació Marcet. Aquest Campus tot i haver estat aprovat per l'autoritat esportiva de la ciutat troba un nou obstacle en aquesta fundació privada lligada al Opus Dei.

Cap comentari:

Publica un comentari