dimarts, 30 d’abril de 2013

Inauguració Exposició "30 anys fent plaça 40 anys lluitant pel barri".


Durant el matí del dissabte 27 d'Abril va quedar inaugurada l'exposició "30 anys fent plaça, 40 anys lluitant pel barri". Aquesta estarà visible de forma permanent en la peixera de la  plaça Sóller (zona suroest) durant els actes de la festa major del nostre barri.

A pesar de la pluja, la inauguració va tenir un gran èxit d'assistència. Gràcies a l'exposició, els veïns van poder compartir durant una estona quins han sigut els moments col·lectius més importats en la història recent del nostre barri. Durant tot el matí va ser destacat comprovar com totes les persones que passaven tenien alguna cosa a dir sobre el procés de canvis viscut al barri. Aquest fet ens fa sentir que la implicació veïnal ha jugat un paper determinant en l’actual qualitat de vida del nostre barri. Per altra banda a última hora del matí la Sra. Irma Rognomi  es va presentar a l'esdeveniment, aquest cop si que vam poder compartir amb ella les ganes de lluitar pel nostre barri.  L'AVV us anima a visitar l'exposició realitzada conjuntament amb Transforma Porta! el Grup de Dones i APERDIS i d'aquesta forma també participar en la Festa Major de Porta.

També podeu consultar l'exposició en format virtual en el blog de Transforma Porta! http://transformaporta.blogspot.com.es/

A continuació les fotos de l'exposició facilitades per una veïna del barri,
Cap comentari:

Publica un comentari