dilluns, 25 de març de 2013

El Ple del Districte diu si a la remodelació de la Sóller

La Sóller uneix als partits del Districte???

Tots diuen si a la remodelació i al Centre Comunitari

Veïnat aixeca la pancarta amb les demandes del barri de Porta

El Ple de Districte del 12 de març.


Aquest dimarts del mes de març el Ple del Districte va ser mogudet. A l'entrada una fila de policies va remoure les bosses dels membres de l'Avv de Porta i de les entitats. UNa cosa que comença a ser habitual i perillosa. La Regidoria va voler impedir que pugés més gent de la que cap a les cadires de la sala. Havien tret una filera sencera. La gent va protestar.
Després de molts crits i interv

La Sóller uneix als partits del Districte???

Tots diuen si a la remodelació i al Centre Comunitari

encions sense ordre finalment va pujar tothom.
Això vol dir que l'ordre del dia va començar molt tard.

El punt de la remodelació de la Sóller i el Centre Comunitari.

A les 23.30h va començar el punt del nostre barri que era un dels centrals del Ple. Hi havia un prec del PSC i dos propostes de ICv-EUiA i PP sobre el barri.
Totes havien estat consensuades amb les entitats de Porta. Qualsevol cosa anava be al barri menys el que vol CiU de 9barris.
Pels que no coneixen la dinàmica, heu de saber, que res del que s'aprova pot tenir cap conseqüència pràctica. De fet tot depèn de que la Casa Gran hi hagi pressupost o que l'Equip de Govern accedeixi a fer-ho. però no té cap obligació.
Encara que, no fer-ho, pot suposar un desprestigi pel partit.
El centre de les propostes i precs era que el nou Centre Can Verdaguer no era prou gran i que a més calia donar vida a la plaça Sóller amb una profunda remodelació.

Discrepàncies entre ICv-EUiA i PP

El PSC va arribar a un acord amb el PP per votar conjuntament la proposició del segon. L'Avv estava d'acord amb el text.
Proposaven un Centre Comunitari amb un Casal de Joves als baixos de la Sóller i la remodelació de la plaça.
ICv-EUiA que estava d'acord amb els punts va voler un afegit que deia que tot el procés es fes amb participació popular al barri i un Pla d'usos inmediat negociat.
Be sembla ser que no estaven d'acord els altres partits.
Van haver una proposició del PP-PSC i un prec que cal respondre per ICv-EUiA.
En el  punt del públic els representants del barri es van aixecar amb una pancarta, que no havia estat confiscada per la policia (no estem al franquisme encara) i el President de l'Avv de Porta, sr. Salva TORRES va exigir a l'Equip de GOvern que el proper Consell de barri expliqués com es desenvoluparien els acords del Plenari del Districte.

Què farà CiU si l'alcalde està d'acord amb tot el que demanen els partits?

Amb sorpresa per a tots cada grup va votar les seves propostes però al arribar el torn de CiU aquest grup va votar afirmativament a totes. El conseller S.Burrull va afegir a l'acte que tot estava molt bé però si no hi havia pressupost no es pot fer.
Tanquem el cercle de les sorpreses.
Ple del 12 de març

Casa Gran: El PP acorda amb CiU desbloquejar partides al 2013 però no està la Sóller.

Les partides que han desbloquejat aquests partits pocs dies després de l'acord de Nou Barris sobre la Sóller no està inclós el que es va acordar per Porta.
Exigim a tots els partits que els pressupostos del 2014 hi hagi la partida per remodelar la Sóller i allotjar l'espai Comunitari Porta i el casal de Joves de la zona Sud.
Els membres de les Entitats de Porta ens anavem a dormir més enllà de la mitja nit...

Cap comentari:

Publica un comentari