divendres, 1 de març de 2013

La Avv. i entitats del barri s'entrevisten amb l'Alcalde Trias a la casa Gran


El passat dia 20 de febrer l'Avv de Porta i les entitats del barri varem tenir la reunió amb l'alcalde a la Sala Tapies a la Casa Gran.
Van fer d'amfitrions l'Equip de Govern de Nou Barris (regidora, gerent, conseller). Per primer cop la regidora estava en una reunió des de feia temps. Van aprofitar per intentar apaivagar les diferencies que havien sorgit el divendres anterior al barri.
Aquest dia en una reunió sorpresa la Regidoria ens va comunicar que tots els seus plans sobre els baixos de la Sóller no eren possibles per problemes tècnics i que anaven a tancar-ho tot.
Un cop el sr. Trias va arribar li vam presentar una carta i una foto del veïnat demanant el que és nostre i breument vam explicar el que deia la carta:
"que l'alcalde tenia autoritat per exigir a la Regidora perquè negociin, que volíem un Centre Comunitari als baixos de la Sóller on un Casal de joves seria el centre i que era necessària una reforma en profunditat de la plaça a 30 anys de la seva inauguració"
El sr. Trias va dir el que mai havíem escoltat de la regidora o el gerent:
  1. que si calia fer un centre de joves que els arquitectes haurien de dir la seva viabilitat en les actuals circumstàncies
  2. que si per fer el casal de joves era necessària una remodelació de la plaça que ho afegirien en el pressupost del 2014, una remodelació parcial o total
  3. que lo de la Sóller era molt petit comparat amb glories
  4. que Porta no es podia quedar anys i anys sense res.
  5. que en tot cas calia fer números!
Li vam dir que fer la carta als reis mags estava molt be però què hi havia de cert en el que deia?. El sr. Trias va dir que era paraula d'Alcalde i va quedar per venir a Porta a mirar la plaça, el centre cívic i decidir... el divendres 1 de març

Per tant caldrà veure com es desenvolupa tot, però està clar, que els projectes als baixos de la Sóller del Districte(Un Banc d'aliments i un Banc d'ortopèdia) QUEDEN MOMENTÀNIAMENT ENTERRATS.
El Gerent havia dit dies abans que tenia un informe "tècnic" dels baixos de la Sóller i va citar als bombers que demostrava que era impossible fer res als baixos de la Sóller.
Doncs be, un cop acabada la reunió amb l'Alcalde (no abans) ens va donar aquest informe. No era un informe tècnic com havia dit. Era un fet per la directora llicencies i espais. Tot sincerament una mica trampós.

LA JUNTA I ENTITATS DE PORTA CONTINUEM DEMANANT ALS PARTITS DEL DISTRICTE EL SUPORT A LES NOSTRES DEMANDES I QUE EL PROPER CONSELL DE DISTRICTE del 20 de març i de BARRI el 3 d'abril  SIGUI UN CLAM per aconseguir l'ESPAI COMUNITARI per les entitats, el CASAL DE JOVES i la remodelació de la Sóller.
Hem demanat als partits que els partits actuïn amb sentit i sense divisions.

Cap comentari:

Publica un comentari