dijous, 6 de desembre de 2012

La Regidora altera l'ordre del dia pactat pel Consell de Barri

La Regidora, Irma ROGNONI, es salta els acords de la Mesa de Seguiment.

L'Avv protesta pels canvis en l'ordre del dia pactada amb la Consellera.


El passat 17 d'octubre la Comissió de Seguiment del Consell de Barri va reunir-se amb la consellera Rosa Vallcaneres i va parlar de les diferents propostes que les Entitats del barri fèiem a l'Equip de Govern.
Aquestes propostes estaven resumides i presentades per la discussió del PAD-PAM per l'Avv al Consell de Barri que es va fer al mes de juny i on la Regidora ni cap membre de l'Equip de Govern van aparèixer.
Totes elles giraven entorn l'imminent trasllat del centre cívic a Can Verdaguer, les seves implicacions i també la reivindicació de mantenir oberts els baixos de la Pça Sóller.
La Regidora Irma Rognoni, Ignasi Oliva i Juan Carlos Altamirano van presentar una ordre del dia inventada que no tenia res a veure amb els problemes reals del barri de Porta.....  els que es diu auto.bombo.
  • resposta a temes anterior Consell
  • Nova Xarxa Ortogonal d'Autobusos
  • Pla Buits
  • precs i preguntes
Sospitosament la Consellera estava malalta segons es va informar.
La Regidora va ser incapaç de respondre a cap de les preguntes de l'anterior Consell de juny perquè hi ha una total descoordinació al Districte i a més la Regidora no hi havia assistit.
Ni amb la protesta de l'Avv va canviar de opinió.
El cartell del Consell de Barri deia "vine i podràs conèixer tot el que s'està fent al barri"... però cap problema real del barri es va tractar.


El veritable ordre del dia va ser presentat pel President de l'Avv, Salva TORRES,en el punt de precs i preguntes sense obtenir resposta de la Mesa.
A més, Laurio PERDIGUERO, en nom de l'Avv va contradir la informació que la Regidora va donar sobre la situació del Complex gestionat per UBAE. No és veritat que de la reunió amb UBAE l'Avv de Porta no va aconseguir dades fiables sobre els beneficis de Ubae i la seva inversió en la millora de les instal·lacions.
La gestora creada pels joves de Porta van explicar que l'acte de presentació l'hauran de fer al Casal de Joves de Guineueta.
Cap comentari:

Publica un comentari